Hekwerk schilderenHekwerk schilderen

Compleet aanbod bouwverven voor elke toepassing

Welk schilderproject je ook uitvoert en met welke ondergrond je ook aan de slag gaat: Driessen Verf heeft alle materialen in huis die je nodig hebt. We kunnen dit nog dezelfde dag leveren.

Voor elke ondergrond en voor elke toepassing beschikken we over een compleet pakket bouwverven. Of het nu gaat om hout, mineraal of metaal. We zijn exclusief partner van toonaangevende leveranciers en we leveren het complete assortiment van deze merken.

Partner Sigma Coatings

Met Sigma als partner bieden we je altijd de beste oplossing. Sigma produceert innovatieve, duurzame en verven van topkwaliteit en de verf is perfect verwerkbaar in combinatie met de producten van ProGold.

Beste assortiment - beste prijsBeste assortiment Beste prijs

Bezorging op maatBezorging op maat

Maatwerk - Project adviesProject advies Altijd maatwerk 

Uitgebreid assortiment bouwverven

Naast Sigma Coatings vind je bij ons ook de assortimenten van onder meer Boonstoppel Verf, einzA, Glidden, Classidur en Rustoleum. Voor elk project bieden we zo de juiste oplossing. Bovendien zijn onze zeven vestigingen altijd dichtbij. Wat je ook nodig hebt, wij zorgen dat je het op tijd binnen hebt. Zo kun je meteen aan de slag en loop je geen vertraging op. Advies nodig voor of tijdens het werk? Onze adviseurs staan voor je klaar. En ontstaat er ergens een probleem, dan lossen we dat samen op. Samen deskundig!

Boonstoppel Verf

Boonstoppel Verf is een merk met emotie, door haar meerwaarden ten aanzien van superieure kwaliteit, monumentale, authentieke kleuren én jarenlange bewezen kwaliteit. Door hieraan al meer dan een eeuw trouw te blijven heeft Boonstoppel Verf een unieke positie verworven in de professionele schildersmarkt. Geef historie toekomst. Boonstoppel.

einzA

einzA biedt kwaliteit sinds 1894! Twee fabrieken, in Hamburg en Hannover, vervaardigen hoogwaardige producten en systeemoplossingen voor de schildersbranche in Duitsland, Nederland, Oostenrijk en andere Europese landen. einzA is altijd verkrijgbaar via geautoriseerde verfgroothandels die de nadruk leggen op kwaliteit en knowhow. 

Glidden

Glidden biedt een compleet assortiment van primers, lakken en muurverven voor binnen – en buitenpassing. De producten en systemen van Glidden zijn van topkwaliteit en worden gekenmerkt door een gemakkelijke verwerking en een goede dekking en droging. Met Glidden kan elke verfklus gemakkelijk geklaard worden. Glidden, goede kwaliteit voor een schappelijke prijs.

Classidur

Classidur is het merk van het Zwitserse Vernis Claessens SA. Het assortiment omvat verfoplossingen van topkwaliteit dankzij een innovatieve en gedurfde technologie. Zo isoleert
de matte witte verf Classidur Golden Classic spanningsvrij en biedt het de vakman een eindresultaat van een opmerkelijke kwaliteit; zuiver wit, een buitengewone matheid en een onberispelijke afwerking.

Global Paint Products

Global Paint Products is al jarenlang een gerenommeerd bedrijf in de nationale en internationale verfindustrie met in zowel Nederland als Curaçao een eigen R&D afdeling en productiefaciliteit. Global Paint Products produceert hoogwaardige lakken en muurverven voor de professionele markt, de bouw, timmerindustrie, standbouw en metaalindustrie met een geringe hoeveelheid oplosmiddelen.

Rust-oleum

Rust-Oleum® staat 100% achter de bescherming van materialen en objecten. We investeren veel tijd om de beste producten voor u te ontwikkelen. Zo wordt ieder RUST-OLEUM®-product ontwikkeld om uw werk gemakkelijker te maken door bijvoorbeeld minder voorbehandelingstijd, minder toepassingstijd of langere levensduur. Bij Rust-Oleum® koopt u niet alleen een product, maar ook een compleet pakket aan diensten eromheen.

Quartzline

Quartline vloersystemen, de top in vloercoatings. Een kwalitatief hoogwaardige vloer begint met goede componenten. Professionele verwerkers zoals afbouwbedrijven, applicatiebedrijven, vloerenspecialisten en schildersbedrijven kiezen daarom graag voor Quartzline vloerproducten vanwege de uitstekende prijs-kwaliteit verhoudingen. Driessen Verf adviseert je graag persoonlijk over de vloersystemen van Quartzline, voor elke toepassing en voor elke ondergrond is er een oplossing op maat.

Onze overige bouwverven