Hekwerk schilderenHekwerk schilderen

Industriële verven voor de timmer-, meubel- en metaalindustrie

Werk je in de timmer-, meubel- en metaalindustrie, dan kun je bij ons terecht voor een compleet pakket aan industriële verven. Wat je ook nodig hebt: we zorgen dat je de materialen op elk gewenst moment in huis hebt.

Hoe complex een project ook is, wij zorgen dat je de juiste producten hebt om topkwaliteit te kunnen leveren. Onze deskundige adviseurs voorzien je graag van persoonlijk advies over producten, toepassingen, kleuren en apparatuur. Zo verbeteren we samen je processen, zodat je nog efficiënter kunt werken. Met een duurzaam resultaat voor je klant natuurlijk.

Partner toonaangevende leveranciers

Driessen Verf / Van Hassel Verf is exclusief partner van toonaangevende en innovatieve leveranciers van industriële verven. Zo werken we samen met Anker Stuy, PPG Wood, Heidelberg, Fortis Coatings, PPG PC en Rustoleum. Bij ons vind je het beste assortiment voor de juiste prijs. 

Beste assortiment - beste prijsBeste assortiment Beste prijs

Praktisch specialismePraktisch specialisme

Bezorging op maatBezorging op maat

Maatwerk - Project adviesProcesoptimalisatie

Timmerindustrie

Anker Stuy

In de woningbouw wordt traditioneel veel met hout gewerkt. Gevels, trappen, kozijnen… noem maar op. Om deze houtelementen langdurig te beschermen biedt Anker Stuy u een ruim assortiment van hoogstaande kwaliteitsverven geschikt voor de timmerindustrie. Verf die ervoor zorgt dat houtelementen ook na jaren van intensief gebruik gaaf zijn en bijdragen aan een authentieke uitstraling.

PPG Wood Finishes

Het PPG Wood Finishes assortiment is beschikbaar voor talloze toepassings methoden en verschillende diversiteiten aan houtsoorten welke aan specifieke eisen ten aanzien van eindgebruik moeten voldoen. 

Meubelindustrie

Anker Stuy Heidelberg

Deuren, meubels, bedden… noem maar op. Alles komt tot leven met onze 1 en 2 componenten meubellakken. Als Anker Stuy Heidelberg garanderen wij u topkwaliteit. Niet voor niets voldoen al onze lakken aan de Europese Norm (EN), Deutsche Industrie Norm (DIN) en Nederlandse Norm (NEN). Bent u actief in de meubel & interieurbouw? En kiest u voor duurzame kwaliteit? Neem dan in een vroegtijdig stadium contact met ons op. Zo bent u verzekerd van het beste advies over het gebruik van onze verven.

Metaalindustrie

Fortis Coatings

De industriële primers en top coats van Fortis bieden maximale oppervlakte bescherming voor alle atmosferische omstandigheden. De Fortis Coatings zijn geschikt voor industriële verwerking in automatische lakstraten en voor conventionele spuittechnieken. De coatings zijn perfect te verwerken met snelle elektrostatische nat-in-nat applicatie. Ontdek via ons de ijzersterke verfsystemen van het Fortis pakket!

PPG Protective Coatings

PPG levert diverse producten voor de protective en marine coatings industrie ofwel voor segementen als onder meer infrastructuur, marine, offshore, mijnbouw en olie & gas waarbij conservering in uitdagende omstandigheden - op land, op zee of in de lucht - voorop staat.

Rust-oleum

Rust-Oleum® staat 100% achter de bescherming van materialen en objecten. Door de blootstelling aan verschillende weers- en werkomstandigheden hebben materialen een goede bescherming nodig. We investeren veel tijd om de beste producten voor u te ontwikkelen. Daarnaast wordt iIeder RUST-OLEUM®-product wordt ontwikkeld om uw werk gemakkelijker te maken door bijvoorbeeld minder voorbehandelingstijd, minder toepassingstijd of langere levensduur.

Brantho-Korrux

Brantho-Korrux biedt loodvrije, roestwerende verven met een hoog vaste stofgehalte op basis van jarenlange ervaring, continue ontwikkeling van nieuwe producten, verbetering van bestaande producten en uitgebreide testen. Door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen en een moderne productie staat Brantho-Korrux garant voor een zeer hoogwaardige coating van constante kwaliteit. De kwaliteitseisen liggen zeer hoog, met name op het gebied van mens- en milieuvriendelijkheid. Brantho-Korrux staat voor producten zonder gevarentekens met een hoog rendement, de hoogste bescherming tegen corrosie, een uitstekende dekking, een zeer lage uitstoot en een lange levensduur ofwel lagere kosten voor onderhoud.

Non paint voor industrie

Non paint

Driessen Verf / Van Hassel Verf heeft een breed assortiment non-paint producten naast een compleet pakket aan industrieverven. Wij hebben alles wat nodig is om van jouw project een succes te maken. Bekijk onze brochure voor een overzicht van ons non-paint assortiment; voor de voorbehandeling, voor tijdens het spuiten en voor het transport. Mocht je iets specifieks zoeken, stel ons de vraag dan zoeken we samen naar de oplossing.

 

Samen deskundig

Naast industrieverven hebben we ook een breed assortiment non-paintproducten, van schuurmaterialen tot persoonlijke beschermingsmiddelen. Loop je tijdens het werk tegen een probleem aan? Wat het ook is: we lossen het snel samen op. Advies of materialen nodig? Neem dan contact op met Van Hassel Verf Breda.