Hekwerk schilderenHekwerk schilderen

Kleuradvies: deskundig advies op maat

Soms is het lastig inschatten welke kleurencombinaties het beste werken. Driessen Verf adviseert je daar graag over. Onze kleuradviseur maakt een (digitaal) kleuradvies op maat voor jouw project. We werken hierbij onder andere met de kleursystemen Voice of Colour en Colours of Life van Sigma. Een historisch of monumentaal pand? Geen probleem, we maken graag een kleuradvies aan de hand van de historische kleuren van Boonstoppel Verf.

Voice of Colour

Het Voice of Colour-kleursysteem van Sigma bestaat uit meer dan tweeduizend zorgvuldig geselecteerde kleuren. Het systeem helpt je om de juiste kleuren te vinden voor een kamer, huis of woonproject. Zo inspireer je je klant en vind je de juiste stijl en kleurencombinaties.

Colours of Life

In Colours of Life komt alle kleurkennis op functioneel, esthetisch en technisch vlak samen. Zo ontstaat een compleet kleurplan dat verder gaat dan alleen de vraag: 'wat vind je een mooie kleur?'. Het systeem biedt meer achtergrondinformatie over kleurgebruik en over het effect van kleur op bepaalde ruimtes. De juiste kleur kan de functie van een kamer versterken. Aan de hand van de kleurboeken Opgroeien & Leren, Verzorgen & Genezen en Wijsheid & Nostalgie verzorgt onze kleuradviseur graag een kleuradvies op maat.

Monumentenwaaiers

Boonstoppel ontwikkelt zijn monumentenwaaiers op basis van drie pijlers: Historie, Omgeving en Emotie. De historie weegt het zwaarst in alle waaiers. De Nederlandse Stad en Streek waaier is de eerste waaier die de kleurhistorie van Nederland in kaart brengt. Maar ook omgeving speelt een belangrijke rol, zo leent het brede palet van de Mineraalwaaier zich goed voor afstemming op de omgeving. 

Beste assortiment - beste prijsBeste assortiment Beste prijs

Bezorging op maatBezorging op maat

Maatwerk - Project adviesProject advies Altijd maatwerk 

Onze specialist

Onzer deskundig kleuradviseur staat voor je klaar. Neem contact op of om langs bij één van onze vestigingen voor meer informatie.

 

Erik van den Einden

Technisch vastgoedadviseur

Sigma stalenservice

Bij een kleuradvies zijn goede kleurstalen onmisbaar. Bij Sigma sluit je makkelijk een abonnement af op de Sigma Stalenservice, zodat je stalen uit de verschillende verfcollecties snel in je bezit hebt.