Hekwerk schilderenHekwerk schilderen

Al bijna 100 jaar samen deskundig

Van bouwverven tot industriële verven en van non-paint tot apparatuur: met ons complete assortiment bieden wij je altijd de juiste oplossing. Al bijna 100 jaar is Driessen Verf dé Brabantse verfgroothandel die meer doet dan alleen verf verkopen. We zijn vooral een persoonlijke partner voor schilders en schildersbedrijven. Samen deskundig is ons doel.

Wat je wens ook is, wij regelen het

  • Wij bieden het beste assortiment tegen de beste prijs. 
  • Onze zeven groothandels zijn altijd dichtbij.                   
  • Wij leveren wat je nodig hebt, op het moment dat je het nodig hebt.
  • Onze specialisten adviseren en begeleiden je project altijd op maat. Jouw probleem, wij lossen het samen op.

Beste assortiment - beste prijsBeste assortiment Beste prijs

Bezorging op maatBezorging op maat

Maatwerk - Project adviesProject advies Altijd maatwerk 

Nooit stilstaan

Wij kennen onze klanten en we weten daardoor precies wat je nodig hebt. Als je een project hebt, dan wil je vooral niet stilstaan. Daarom bezorgen wij in heel Noord-Brabant wat jij nodig hebt, dezelfde dag nog. Loop je tijdens de uitvoering tegen een probleem aan? Dan lost je technisch adviseur dat samen met jou op. Heb je vragen voorafgaand aan een project? Vraag ons dan ook om advies op maat. Zo weet je zeker dat je werkt met de juiste materialen en zorg je voor een uitstekend resultaat. En voor een tevreden klant!

Altijd dichtbij

We hebben zeven vestigingen in heel Noord-Brabant. Handig, want zo zijn we altijd dichtbij. We bezorgen vanuit deze vestigingen alles wat je nodig hebt, maar je kunt er ook zelf spullen afhalen. In Waalwijk hebben we daarnaast een verf-behangspeciaalzaak met een uitgebreid assortiment behang, verf en non-paint van alle toonaangevende merken. Je bent er altijd welkom voor een interieuradvies op maat.

Advies of materialen nodig? Kom dan langs bij één van onze vestigingen. We zijn altijd dichtbij en staan voor je klaar.