Afplakken en afdekkenAfplakken en afdekken

Driessen Verfcenter Waalwijk

Adres

De Coubertinlaan 2a, 5143 AB Waalwijk

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur

Zaterdag van 09:00 - 17:00 uur

Bestellen 

Beste assortiment - beste prijsBeste assortiment Beste prijs

Bezorging op maatBezorging op maat

Maatwerk - Project adviesProject advies Altijd maatwerk 

Meer over ons

In onze verf-behangspeciaalzaak hebben we een uitgebreid assortiment verf, behang en non-paint van alle toonaangevende merken. Je bent altijd welkom voor een interieuradvies op maat. 

Verf

Met een compleet assortiment aan topverven vind je bij ons voor elke schilderklus de juiste oplossing. Met onder meer Sigma, Wijzonol, Sikkens en Boonstoppel hebben we altijd het ideale product in huis voor jouw deur, kozijn of muur. We kunnen nagenoeg iedere kleur direct voor je mengen en hebben al het schildersgereedschap zodat je meteen met je schilderklus kan starten.

Behang

Ben je op zoek naar een mooi patroon of hip dessin voor op je wand? Met onder meer Elitis, Arte, HookedOnWalls, Eijffinger, KEK Amsterdam, Casamanche, Noordwand en Khroma hebben we een heel uitgebreid assortiment aan behang en wandbekleding. Bezoek onze winkel om je te laten inspireren!

Kleur- en behangadvies

Vind je het moeilijk om de juiste kleuren te kiezen voor je woning? Zoek je een mooi behang om die ene wand in je kamer er uit te laten springen? Kom dan bij ons langs of maak een afspraak voor een kleur- of behangadvies. We begeleiden je erg graag bij het vinden van jouw droominterieur. Advies voor het schilderen of behangen nodig? Geen probleem, we helpen je graag.

Hans Baijens

Vestigingsmanager

Meer over onze overige vestigingen