Afplakken en afdekkenAfplakken en afdekken

Driessen Verf Helmond

Adres

Mierloseweg 86, 5707 AP Helmond

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 07.00 - 17.00 uur

Bestellen 

Beste assortiment - beste prijsBeste assortiment Beste prijs

Bezorging op maatBezorging op maat

Maatwerk - Project adviesProject advies Altijd maatwerk 

Meer over ons

Brechje van Lieshout

Vestigingsmanager

Cees van Stokkum

Commercieel technisch adviseur

 • Cees van Stokkum: “Samenwerken met onze schilders voelt niet als werk”

  Ruim dertig jaar was Cees van Stokkum hét gezicht van de vestiging van Driessen Verf in Helmond. Hij begon in 1986 in de winkel en was twintig jaar vestigingsmanager van de groothandel. “Zeven jaar geleden werd ik commercieel technisch adviseur en ging ik ‘naar buiten’”, vertelt Cees. “Dat werkt goed, want ik ken de meeste schilders al jaren. Ik adviseer en ondersteun vooral zzp’ers en kleine schilderbedrijven. Het is geweldig om hen te helpen om een succes van hun bedrijf te maken.”

  Altijd klaarstaan

  Cees staat erom bekend dat hij altijd klaarstaat voor zijn klanten. “Als er iets is, dan kunnen ze me altijd bellen”, zegt hij. “Ik sta voor mijn schilders klaar en andersom is dat ook zo. Het voelt voor mij niet als werk, ik doe het graag. Hebben ze een probleem, hebben ze advies nodig of moet er iets bijzonders qua materieel geregeld worden? Dan zorg ik dat het goed komt. Ik ken veel schilders al zo lang, dat enkele van hen zelfs vrienden zijn geworden. We gaan samen naar PSV of naar een concert en we kennen elkaar persoonlijk. We doen het echt samen en dat maakt dit werk zo mooi.”

Kevin Feijen

Commercieel technisch adviseur

  René Savonije

  Commercieel technisch adviseur

  • René Savonije: “Ik reageer altijd meteen op vragen van schilders”

   Na banen bij verschillende Brabantse verfgroothandels, ging René Savonije in 2001 aan de slag bij Driessen Verf als accountmanager. “Toen ik bij mijn eerste verfgroothandel ging werken, wisten de schilders meer dan ik”, vertelt hij. “Die tijd is allang voorbij. Tegenwoordig geef ik vooral technische adviezen aan grote bedrijven. Dat gaat van materiaaladviezen op elk technisch niveau tot complexe adviezen over grote onderhoudsprojecten.”

   Heel snel helpen

   Na ruim twintig jaar werkt René nog altijd met veel plezier bij Driessen Verf. De gemoedelijkheid en de vrijheid in zijn werk spreken hem erg aan. “Het mooiste onderdeel van mijn werk zijn de contacten met klanten”, zegt hij. “Ik heb er plezier in als ik schilders iets kan vertellen over verf wat ze nog niet wisten. En ik vind het mooi om klanten snel te helpen. Ze hoeven maar te bellen en ik ga het uitzoeken. Ik weet hoe belangrijk het is dat zij niet stilstaan en hun project op tijd -en goed!- kunnen afronden.”