Afplakken en afdekkenAfplakken en afdekken

Driessen Verf Tilburg

Adres

Kraaivenstraat 32, 5048 AB Tilburg

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 07.00 - 17.00 uur

Bestellen 

Beste assortiment - beste prijsBeste assortiment Beste prijs

Bezorging op maatBezorging op maat

Maatwerk - Project adviesProject advies Altijd maatwerk 

Meer over ons

Leroy Damen

Vestigingsmanager

Bas Bakker

Commercieel technisch adviseur

 • Bas Bakker: “Schilders en ik kunnen alles tegen elkaar zeggen”

  In 2017 maakte Bas Bakker de overstap van de buitendienst van een glasbedrijf naar de buitendienst van Driessen Verf. Hij is commercieel accountmanager en technisch adviseur voor zzp’ers en schildersbedrijven. “Ik werk graag met zzp’ers, omdat die contacten heel informeel zijn”, zegt Bas. “We kunnen alles tegen elkaar zeggen. Bovendien kan ik hen extra goed ondersteunen. Bij zzp’ers staat er geen bedrijf achter, ze moeten alles zelf doen. Ik help hen daar graag bij. De contacten zijn zo goed, dat verschillende klanten vrienden zijn geworden.”

  Samenwerken moet leuk zijn

  Goede service bieden is bij Driessen Verf heel belangrijk. “Het maakt mij niet uit als ik ’s avonds of in het weekend gebeld wordt”, zegt Bas. “Als ik niet opneem, dan komt het echt niet uit. Schilders weten dat ze op ons kunnen terugvallen als er iets verkeerd gaat. We lossen het dan samen op. Onze relaties zijn niet alleen maar zakelijk, samenwerken moet ook leuk zijn. Voor de coronatijd gingen we regelmatig samen op pad, naar PSV, een concert of naar de kroeg. Ik kijk uit naar het moment dat dat weer kan.”

Erik van den Einden

Technisch vastgoedadviseur

 • Erik van den Einden: “Meedenken over oplossingen voor onze klanten”

  Erik van den Einden werkte een tijd als schilder en was een periode praktijkinstructeur. Vervolgens stapte hij over naar Sigma Coatings, waar hij technisch adviseur binnendienst en vervolgens technisch productmanager werd. “Vijftien jaar geleden ging ik aan de slag bij Driessen Verf”, zegt hij. “Inmiddels ben ik technisch specialist en adviseer ik vooral over grote, risicovolle projecten en bij RGS-projecten van vastgoedonderhoudsbedrijven.”

  Intensieve samenwerking

  Eén van Erik’s taken is controleren of het werk van een bedrijf voldoet aan de prestatie-eisen van de klant. “Natuurlijk vinden schilders het niet fijn om te horen als hun werk niet goed was, maar het gaat om de manier waarop je het brengt”, zegt hij. “Ik stuur bij, bied trainingen aan en leg uit wat er nodig is om het werk te verbeteren. Ik kan niets laten gaan, want eventuele schade wordt op het schildersbedrijf verhaald. Ik zie Driessen Verf echt als een partner voor onze klanten. We denken mee bij het oplossen van hun problemen, we delen kennis en nemen hen werk uit handen. We doen het samen.”