Afplakken en afdekkenAfplakken en afdekken

Van Hassel Verf Breda

Adres

Huifakkerstraat 16, 4815 PN Breda

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 07.00 - 17.00 uur

Bestellen 

Beste assortiment - beste prijsBeste assortiment Beste prijs

Bezorging op maatBezorging op maat

Maatwerk - Project adviesProject advies Altijd maatwerk 

Meer over ons

Rudolf van Hassel

Vestigingsdirecteur

Corné Deschynkel

Vestigingsmanager

John Kaat

Commercieel technisch adviseur

 • John Kaat: “Het gaat maar zelden alleen over verf”

  John Kaat had jarenlang zijn eigen schildersbedrijf, totdat een ongeluk op de ladder daar een eind aan maakte. Na zijn lange revalidatie startte hij een eigen deurwaarderszaak, maar daar werd hij niet gelukkig van. “Na een tijdje ging het weer kriebelen”, vertelt John. “Ik dacht erover om weer een schildersbedrijf te beginnen en dat vertelde ik bij Driessen Verf. Ze boden me in plaats daarvan een baan als accountmanager aan en dat wilde ik wel proberen. Inmiddels zijn we drie jaar verder en het bevalt me prima.”

  Altijd bereikbaar

  De goede band met klanten vindt John het leukste onderdeel van zijn werk. “Ik ben echt een sparringpartner, vooral voor zzp’ers”, zegt hij. “Ik heb een eigen schildersbedrijf gehad, dus ik weet precies wat daarbij komt kijken. Ik geef ook technische adviezen en los klachten op. Alles wat er nodig is om te zorgen dat de schilder door kan. Veel schilders staan de hele dag alleen te werken en dat kan best eenzaam zijn. Mij mogen ze altijd bellen, waar het ook over gaat. Eigenlijk gaat het maar zelden over de verf, de band is heel persoonlijk. Verf kun je overal halen, maar onze service en de persoonlijke relatie maken het verschil.”

Rene Olijslager

Industrieverven

  Ruben Schuurmans

  Commercieel adviseur

  Jan Rupke

  Commercieel technisch adviseur industrieverven

  • Jan Rupke: “Veel technische kennis dankzij jarenlange praktijkervaring”

   Jarenlang runde Jan Rupke met zijn vrouw hun eigen spuiterij, maar in 2020 vond Jan het tijd voor iets anders. Hij ging aan de slag bij Driessen Verf voor de nieuwe afdeling Industrieverven, onder de naam Van Hassel Verf. “Ik verkoop nu de industrieverven waar ik vroeger zelf mee werkte”, zegt hij. “Ik kom in contact met bedrijven in de meubelindustrie, de timmerindustrie en de metaalindustrie en zo ontmoet ik nog steeds veel mensen uit mijn vroegere branche.”

   Jarenlange praktijkervaring

   Dankzij zijn jarenlange praktijkervaring heeft Jan veel materiaalkennis, kennis over industrieverven en over de toepassingen daarvan. Hij weet tegen welke problemen spuiters in de praktijk aanlopen en weet wat werkt en wat niet. Als het moet, kan hij zelfs de spuit overnemen. “Zo kan ik de spuiter voorzien van goed advies en onderscheppen we van tevoren al eventuele problemen.”