Afplakken en afdekkenAfplakken en afdekken

Driessen Verf Oosterhout

Adres

De Wetering 81, 4906 CT Oosterhout

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 07.00 - 16.00 uur

Bestellen 

Tijdens de bouwvak (22 juli t/m 9 augustus) is Driessen Verf Oosterhout gesloten.

Op dinsdag en donderdag wordt er wel bezorgd. Op deze dagen geldt voor 10:00 uur besteld is dezelfde dag in huis. Geef je bestelling door via:

 • Telefoon: 076-5209959
 • WhatsApp: 06-82895770

Beste assortiment - beste prijsBeste assortiment Beste prijs

Bezorging op maatBezorging op maat

Maatwerk - Project adviesProject advies Altijd maatwerk 

Meer over ons

Hans Baijens

Vestigingsmanager

John Kaat

Commercieel technisch adviseur

 • John Kaat: “Het gaat maar zelden alleen over verf”

  John Kaat had jarenlang zijn eigen schildersbedrijf, totdat een ongeluk op de ladder daar een eind aan maakte. Na zijn lange revalidatie startte hij een eigen deurwaarderszaak, maar daar werd hij niet gelukkig van. “Na een tijdje ging het weer kriebelen”, vertelt John. “Ik dacht erover om weer een schildersbedrijf te beginnen en dat vertelde ik bij Driessen Verf. Ze boden me in plaats daarvan een baan als accountmanager aan en dat wilde ik wel proberen. Inmiddels zijn we drie jaar verder en het bevalt me prima.”

  Altijd bereikbaar

  De goede band met klanten vindt John het leukste onderdeel van zijn werk. “Ik ben echt een sparringpartner, vooral voor zzp’ers”, zegt hij. “Ik heb een eigen schildersbedrijf gehad, dus ik weet precies wat daarbij komt kijken. Ik geef ook technische adviezen en los klachten op. Alles wat er nodig is om te zorgen dat de schilder door kan. Veel schilders staan de hele dag alleen te werken en dat kan best eenzaam zijn. Mij mogen ze altijd bellen, waar het ook over gaat. Eigenlijk gaat het maar zelden over de verf, de band is heel persoonlijk. Verf kun je overal halen, maar onze service en de persoonlijke relatie maken het verschil.”

Ruben Schuurmans

Commercieel adviseur

  Meer over onze overige vestigingen